Вашчанка, А.П. Беларуская кухня

Вашчанка, А.П. Беларуская кухня / А. П. Вашчанка. - Мінск: Беларусь, 2017. – 255 с: іл
ЦБ АБ, Ф3, Ф6, Ф8, Ф11, Ф17, Ф19
Кніга прысвечана кулінарным традыцыям нашых продкаў. Чытач не толькі даведаецца, як выпякаць сапраўдны беларускі хлеб у хатніх умовах, але і пазнаёміцца з такімі напаўзабытымі зараз стравамі, як аўсяны кісель, саладуха, крупеня, рознымі відамі клёцак, камоў, стульцаў і навучыцца іх гатаваць. Усе рэцэпты пададзены на беларускай, рускай і англійскай мовах.
|